Naslovnica Uslovi Korištenja

Uslovi Korištenja

Prava i pravila

Korišćenjem bilo kog dijela www.dnevnevijesti.org, portala „Dnevne Vijesti” (u nastavku samo dnevnevijesti.org), znači da prihvatate sva pravila korišćenja navedena u ovom tekstu.

Smatra se da su korisnici dnevnevijesti.org u svakom trenutku upoznati sa pravilima korišćenja i da su ih razumjeli u cjelosti.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja.

Nijedan dio dnevnevijesti.org portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Portal dnevnevijesti.org sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice.

Portal dnevnevijesti.org omogućava korisnicima da koriste njegove sadržaje besplatno, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Portal dnevnevijesti.org objavljuje sadržaje u dobroj namjeri. Korisnici koriste sadržaje na sopstvenu odgovornost i srpskacafe.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup portalu dnevnevijesti.org i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Portal dnevnevijesti.org polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava dnevnevijesti.org portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (dnevnevijesti.org, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je dnevnevijesti.org povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti razmotren u razumnom roku, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi

Portal dnevnevijesti.org sadrži linkove na veb-stranice izvan vlastitog portala.

Portal dnevnevijesti.org linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sopstvenog portala.