Naslovnica O nama

O nama

O nama

“NAJDRUŠTVENIJI…”

Ideja o osnivanju internet portala dnevnevijesti.org, “novinske & medijske webstranice” (News & Media Website), začeta je sredinom 2016. godine, a portal se javnosti u Bosni i Hercegovini po prvi put predstavio početkom 2017. godine.

Zamišljen u startu kao “lokalni medijski projekat”, projekat je ubrzo otkupilo tim mladih novinara  koji čine osobe s dugogodišnjim iskustvom iz oblasti upravljanja web sadržajima i internet marketingom.

Internet portal dnevnevijesti.org sa zvaničnim radom krenuo je 3. marta 2017. godine s jednim od osnovnih ciljeva da bude nezavisan internet medij u Bosni i Hercegovini iza kojeg neće stajati niti jedna politička opcija, nevladina organizacija ili marketinška agencija, na čemu uvijek insistiramo i čime se izuzetno ponosimo.

Imajući u vidu broj posjetitelja koji se mjeri u milionima, veliki broj domaćih i stranih klijenata uvidio je prednosti internet oglašavanja, te internet portal dnevnevijesti.org smatra poželjnim mjestom za oglašavanje.

Na društvenim mrežama internet portal dnevnevijesti.org vodeći je medij u Bosni i Hercegovini sa preko 150.000 fanova na Facebooku, a posebnu pažnju posvetili smo i posjetiteljima koji koriste mobilne uređaje jedinstvenim “responsive” dizajnom.